Obblie – hrvatski modni hit za žene sa izraženijim oblinama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.11.2018.

85

Obblie | Foto: Belizaer Valić

Obblie | Foto: Belizaer Valić

Obblie, iza kojeg stoji dizajnerica Lana Stjepić, okarakterizirao kao vrlo specifičan brand jer svakoj individualnoj građi tijela pristupa na svoj način

Obblie je hrvatski modni brend iza kojeg stoji dizajnerica Lana Stjepić. Nastao je 2016. godine i razvio se iz dizajneričine želje da iskreira odjeću za žene sa izraženijim oblinama te onima sa većim konfekcijskim brojem.

Foto: Belizaer Valić

Foto: Belizaer Valić

Tako se brend okarakterizirao kao vrlo specifičan jer svakoj individualnoj građi tijela pristupa na svoj način vodeći računa o omjerima i konstrukciji za pojedini problem svake građe.

Model: Ana Ćapalija

Model: Ana Ćapalija

Dizajnerica njeguje ženstvene forme i jednostavnu te čistu konstrukciju svoje kolekcije. Od boja su zastupljene su neutralne i dominira siva, maslinastozelena, bež te neizostavna crna a materijali su većinom prirodni.

Styling: Iva Tuđa

Styling: Iva Tuđa

Dominiraju tunike i haljine uz prisustvo prsluka i nabranih majica sa zanimljivim intervencijama.

Make-up kampanje potpisuje Samanta Mihaela Šafran

Make-up kampanje potpisuje Samanta Mihaela Šafran

Cijela kolekcija odiše pomalo boho- retro izričajem ali sa modernim okosnicama u konstrukciji i dizajnu. Zbirka je to za slobodno, samouvjerenu i neovisnu ženu a komadi koje nosi je ne sputavaju već pridonose njenom osobnom šarmu.

Foto: Belizaer Valić

Foto: Belizaer Valić

Kampanju za ovu kolekciju snimio je modni fotograf Belizar Valić, styling je osmislila Iva Tuđa, za make-up se pobrinula Samanta Mihaela Šafran, za frizure je zaslužan frizerski salon Didi, a lice kampanje je model Ana Ćapalija.

Obblie

Obblie

Više informacija na obblie.com.


VIŠE O TEMAMAObblieLana StjepićAna ĆapalijaBelizar ValićIva Tuđaplus-size
Povezano