O njenoj kombinaciji se priča: 'Divna suknja, originalno!'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Na špici smo ulovili i Olju Vori koja je svojim smjelim i nadasve originalnim modnim izdanjem privukla veliku pažnju. Najviše se priča o njenoj - suknji.

Špica je i u prvim tjednima 2023. godine magnet za znane i neznane modne junakinje, a u ovu prvu skupinu spada Olja Vori, supruga našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija, ali i fashionistica koja svojim jedinstvenim stilom i odvažnim kombinacijama po pravilu privlači pažnju. I na ulici i na društvenim mrežama.

Tako je bilo i ovaj put. Dobro raspoložena Olja poigrala se i bojama i materijalima, složivši maštovito dnevno izdanje koje definitivno 'razbija' modnu monotoniju siječnja. Ali i ono vječno ponavljanje istih komada.

"Osvježenje, nikad osobno ne bih ovo odjenula, ali curi stoji top i ona to zna nositi", "Olja Vori uvijek posebna", "Originalno", "Divna suknja"- to su neke od afirmativnih reakcija na ovaj styling. Naravno, bilo je i onih drugačijeg mišljenja: "Svaki komad za sebe je super. Ali sve zajedno mi baš ne drži vodu. Svaka čast svemu, ali izgleda kao da je nabacila sve na sebe i prije nego što je izašla kroz vrata nije pogledala opći dojam", kaže jedan od komentara na našem Instagram kanalu.


Što vi kažete na suknju, i općenito na Oljinu kombinaciju: Pogodak ili promašaj?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeOlja Vori
Povezano