Novu seriju 'Straža' možete gledati od 19. studenog

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2021.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Nova serija 'Straža' (The Watch), inspirirana likovima iz romana Terryja Pratchetta, imat će premijeru 19. studenog na HBO GO-u, kada u ponudu stiže svih osam epizoda

"Straža" prati nevjerojatnu skupinu neprilagođenih, Gradsku stražu, koja je prisiljena pronaći hrabrost da spasi svijet, pritom iznenadivši čak i sebe. Komična, ali uzbudljiva serija suprotstavlja trolove, vukodlake, čarobnjake i druge nevjerojatne junake sa zlom zavjerom za uskrsnuće golemog zmaja koji bi doveo do uništenja života kakvog poznaju.
Moderna i inkluzivna serija glavnog scenarista i izvršnog producenta Simona Allena inspirirana je likovima iz poznatih romana Terryja Pratchetta o svijetu Diska, uključujući kapetana Gradske straže Sama Vimesa, posljednje potomkinje plemstva lady Sybil Ramkin, naivnog, ali herojskog Carrota, tajanstvenu Anguu i genijalnu forenzičarku Cheery zajedno sa stražinim vlastitim osebujnim prikazom Smrti.
U seriji glume Anna Chancellor, James Fleet, Ingrid Oliver, Ruth Madeley, Hakeem Kae-Kazim, Bianca Simone Mannie i Paul Kaye. Glasove daju Ralph Ineson, Wendell Pierce i Matt Berry. Režiju potpisuju Craig Viveiros, Brian Kelly i Emma Sullivan. Glavni autor serije je Simon Allen, a pridruženi su Joy Wilkinson, Catherine Tregenna, Amrou Al-Kadhi i Ed Hime. Izvršni producenti su Hilary Salmon, Ben Donald i Richard Stokes za BBC Studios, Rob Wilkins za Narrativia, Simon Allen i Craig Viveiros. Johann Knobel je producent, a Simon Rogers dizajner produkcije.

VIŠE O TEMAMATV serijeHBO
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se