Novu kolekciju Roberta Severa prati izvrsna kampanja!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.04.2017.

0

Robert Sever

Robert Sever

Ivi Marušić, koja je već dugogodišnje zastitno lice Roberta Severa, sada su se pridružile i Katarina Mamić i Ana Stanković

Robert Sever već je preko 15 godina sinonim kvalitete i vrhunske kreativnosti na hrvatskoj modnoj sceni. Kolekcija "Julija" nedavno je predstavljena javnosti, a slijedi je prekrasna kampanja. Uz poetične i opuštene fotografije, vrlo jednostavnih i svevremenskih vizuala, brand još jednom nastavlja svoju stilsku priču u kojoj inzistira na suvremenom, ženstvenom i chic izričaju. Ivi Marušić, koja je već dugogodišnje zaštitno lice branda, sada su se kao modeli pridružile i Katarina Mamić i Ana Stanković iz agencije Talia model.
Kreativni tim čine fotograf Marko Grubišić, make-up artist Saša Joković sa asistenticom Nikom Žlof te Slobodan Velicki, koji se pobrinuo za produkciju kampanje.
"Htjeli smo da kampanja bude vrlo pročišćena, neupitno ženstvena i spontana, i da djevojke prikažemo maksimalno prirodno i opušteno. Zastupamo ideju da je najbitnije da se svaka žena osjeća opušteno i udobno u odjeći koju stvaramo, pa nam je bitno da i popratni vizuali emaniraju upravo tu ideju. Želja nam je bila uhvatiti neke spontane, nesputane trenutke koji govore o osobnosti, a ne o trendu ili modi. Volimo kada naše kolekcije i odjeća izgledaju primamljivo i dostupno - ostavljajući našim klijenticama inspiraciju i ideju da i one mogu tako izgledati", objasnio je Robert Sever.

Kolekcija "Julija" nastavak je na dugogodišnjeg rada i vizualne estetike branda: Svakodnevna odjeća, zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi. Korišteni su prirodni materijali poput pamuka, svile, viskoze, lana ,čipke te jeansa koji je u svim svojim varijantama vrlo bitan dio kolekcije.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu u Ilici 21 (u veži).

VIŠE O TEMAMARobert SeverIva MarušićMarko GrubišićSaša JokovićKatarina MamićAna StankovićTalia Model




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se