Novo u Arena Centru: Najveći Massimo Dutti, uskoro i Shoetique

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.03.2015.

3

Brandbook

Brandbook

Krajem ožujka otvara se novi dućan sportske obuće Shoetique koji u ponudi ima robne marke poput Cruyff Classicsa, L'ascolana i Meyba

Sredinom ožujka u Arena Centru se otvorila najveća trgovina u Hrvatskoj poznatog španjolskog modnog branda Massimo Dutti. Na čak 650 kvadratnih metara, u trgovini se mogu pronaći klasične muške i ženske Dutti kolekcije - simboli urbanog šika, ali i originalna The Equestrian kolekcija  koja je dostupna u svega 30 trgovina u svijetu.

Krajem ožujka otvara se novi dućan sportske obuće Shoetique koji u ponudi ima robne marke poput Cruyff Classicsa, L'ascolana i Meyba, ali i jedan potpuno novi brand na hrvatskom tržištu - Robey.  Kao jedan u nizu lanca Cruyff dućana koji zastupa robnu marku Cruyff Classics, obuću koja kombinira tradicionalnu izradu, avangardne materijale i savršenu tehniku, Shoetique je idealno mjesto za sve koji vole kombinirati sport i luksuz.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

U protekloj godini u Arena centru otvoreno je 25 novih trgovina, a centar se od otvaranja profilirao kao destinacija za ulazak međunarodnih brandova na domaće tržište.


VIŠE O TEMAMAshopping u ZagrebuMassimo DuttiArena CentarShoetiquetCruyff ClassicsLascolan
Povezano