Novo rješenje za besprijekoran izgled šminke, svaki dan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.07.2020.

0

Foto: Nivea

Foto: Nivea

Inovativna formula Nivea MicellAIR Expert Pre Make-up gel-pilinga za čišćenje lica čini vašu kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa od sebuma i ostalih nečistoća

Šminka igra veliku ulogu u životu svake žene. Ona je nezaobilazan dio naše svakodnevice, pruža nam samopouzdanje i pomaže da se osjećamo bolje. Postojan i lijep make-up nije lako postići, ali jedno je sigurno, njegov osnovni preduvjet je glatka i zdrava koža.
Svima nam nedostaju druženja i izlasci s prijateljima, a Nivea zna da savršeni provod započinje savršenim make-upom koji je rezultat savršeno pripremljene kože. Upravo zato Nivea vam za prvi korak u danu preporuča novi MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling za čišćenje lica koji će pripremiti vašu kožu za šminku.
Inovativna formula Nivea MicellAIR Expert Pre Make-up gel-pilinga za čišćenje lica čini vašu kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa od sebuma i ostalih nečistoća koje se nakupljaju tijekom noći. Zahvaljujući mliječnoj kiselini i piling česticama prirodnog porijekla mrtve stanice kože će biti uklonjene, a vaše pore dubinski očišćene.

MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling

MicellAIR Expert Pre Make-up gel-piling

Za ujednačeni ten koji je idealna podloga za šminku koristite MicellAIR Expert Pre Make-up  gel-piling za čišćenje lica obogaćen je mliječnom kiselinom.

VIŠE O TEMAMANivea MicellAIR Expert Pre Make-upuklanjanje šminkečišćenje licaNiveapiling za lice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se