Novi puderi iz Vichyja: Za idealan ten i prirodan izgled kože

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.02.2014.

5

Vichy Teint Idéal

Vichy Teint Idéal

Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju idealan ten svakog tipa kože

Što je za žene idealan puder? L'Orealovo istraživanje ukazalo je na tri glavna očekivanja kod odabira idealnog pudera: Koža prirodnog izgleda koja pruža osjećaj 'gole kože', dubinski hidratizirana i njegovana koža te broj 1 očekivanje potrošača svih tipova kože i dobi- blistava koža. San svake žene je dostići idealan ten koji otkriva njenu ljepotu i jedinstvenost.
Vichy je sada korak bliže idealnoj koži s novom linijom pudera Teint Idéal koji otkrivaju idealan ten svakog tipa kože. Prirodan izgled, idealan ten i blistavi sjaj samo su neke od odlika nove linije Vichyjevih pudera. Svi proizvodi objedinjuju naprednu formulu s aktivnim sastojcima i besprijekornim teksturama koje se stapaju s epidermisom te ga obavijaju svjetlošću. Puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti - moćne čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te pružaju kontinuirani i ujednačeni blistavi tok. Kompleks aktivnih sastojaka transformira kvalitetu kože te potiče njen idealan prirodan izgled.

Tekući puder TEINT IDÉAL

Blistavi tekući puder za otkrivanje idealnog tena za normalnu do mješovitu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Tehnologija tekuće svjetlosti 'Liquid Light Technology' zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal tekući puder pruža učinak osvježenja prilikom svakog nanošenja, kao i baršunast, mat osjećaj na koži. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

Kremasti puder TEINT IDÉAL

Blistavi kremasti puder za otkrivanje idealnog tena za suhu kožu pruža prirodan i ujednačen izgled tena te omogućuje 14-satno prekrivanje. Tehnologija tekuće svjetlosti 'Liquid Light Technology' zajedno s kompleksom aktivnih sastojaka korigira ten te ga čini blistavim. Teint Idéal kremasti puder obogaćen je hidratantnim sastojcima i vitaminom E i Cg za dodatnu udobnost i zaštitu suhe kože. Proizvod je dostupan u 4 nijanse, sadrži SPF 20, primjeren je i za osjetljivu kožu, hipoalergen je te sadrži termalnu vodu Vichy.

Kompaktni puder TEINT IDÉAL

Blistavi kompaktni puder u prahu za sve tipove kože ujednačava i korigira ten te pruža blistavi i prirodan izgled kože. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse te sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Blistava i baršunasto-glatka tekstura osigurava postojanost tokom cijelog dana.

Brončani puder TEINT IDÉAL

Brončani puder u prahu otkriva idealan ten i pruža osunčan, zdrav i prirodan izgled kože. Namijenjen je svim tipovima kože te je dostupan u univerzalnoj nijansi za svaki ten.

VIŠE O TEMAMApuderiVichykremasti puderbrončani puderkompaktni pudertekući puderVichy Teint Ideal
Povezano