Novi najprodavaniji komad u Zari je ova trendi jakna

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.11.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Jakna od umjetne kože u boji drvenog ugljena preuzela je prvo mjesto na listi najprodavanijih komada iz Zarine kolekcije za jesen/zimu 2022/2023.

I dok nam se zima polako uvlači u živote, mi nastavljamo pregled aktualnih kolekcija i najvećih trendova u režiji high-street brendova koji nam kreiraju modnu svakodnevicu. Iako smo se u prvoj polovici studenog svi okrenuli onim toplim komadima koji će nas grijati u zimskim danima, nova Zarina lista bestselera u znaku je jednog više jesenskog nego zimskog komada.

Na prvo je mjesto Zarinog popisa najprodavanijih komada, naime, zasjela jedna trendovska jakna od umjetne kože koju očito ima onaj 'X faktor' koji je čini neodoljivim izborom zaljubljenica u modu.

Ova jakna s efektom kože stiže u zbilja zanimljivoj nijansi kakvu ne viđamo svaki dan. U boji drvenog ugljena. U znaku je ovratnika s reverima, petlji na ramenima i remena od istog materijala s kopčom. Ima tu traženu rokersku vibru koju vedri i oblači svim street style shemama, a za nju treba izdvojiti 399,90 kuna.

Zara

Zara

Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAjaknezarakožne jakneženske jakne
Povezano