Novi modni trend: Najljepše haljine u kaki boji!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 24.03.2017.

239

Kaki boja ponovno postaje sve zanimljivija, a ove sezone krasi brojne modele haljina popularnih robnih marki

Pored svih novih trendova i boja koji se vraćaju uz modu iz davnih 80-ih i 90-ih, a tu mislimo na modno ludilo u vidu satena, baršuna, chokera, kričavih i blještećih nijansi i svega ostalo što je činilo dinamične 80-e i 90-e, te pored dominacije nježnoružičaste nijanse, u modu se vratila i jedna boja koju nismo baš očekivali. Riječ je o tamnijoj i ispranoj nijansi zelene boje, odnosno - kaki boji.

Kaki boja boja je kamuflažnog uzorka čija popularnost još uvijek tinja, a jednostavna kaki boja ove se sezone nosi na haljinama, kombinezonima i hlačama. Posebno su aktualne haljine.

Donosimo vam pregled najzanimljivijih haljina iz najpopularnijih high street dućana. Volani, neopterećenost i lepršavost haljina iz Bershke, Manga, Zare i Stradivariusa posebno nam se sviđaju. Možete ih vidjeti u galeriji fotografija. Tamo vas čekaju sve haljine i njihove cijene. Uživajte!

VIŠE O TEMAMAkaki bojaZaraMangoBershkaStradivariushaljinekaki haljinehaljine s volanima
Povezano

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna

Haljine, majice, hlače...

H&M: Više od 30 ljetnih komada do 100 kuna


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se