NOVI LOOKBOOK: 18 Zarinih kombinacija za studeni

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.11.2013.

68

Jesen se polako pretvara u zimu, vrijeme je za tople zimske kapute, pletene džempere i kombinezone, suknje i haljine od lažne kože...

Zarini minimalistički, dosadnjikavi lookbookovi sa 'ispranim' licima modela rijetko koga oduševljavaju, ali njihov cilj svakako nije zabavljanje javnosti nego prezentacija odjeće i modnih dodataka. Tako treba promatrati i katalog za studeni 2013., koji nam već na prvu daje do znanja da strašna zima pred vratima. Nema više blefiranja i 'prijelaznih' komada, puskoro počinje ledeni modni spektakl!

U tom smislu sasvim je očekivana dominacija finih, tanjih i debljih pletenih džempera, kardigana i (zanimljivo iznenađenje) kombinezona. Topla priča prirodno se nastavlja zimskim kaputima, klasičnim jednobojnim, ali i onim sa ove sezone jako popularnim kariranim uzorcima.

Nosi se i baš sve od lažne kože, a najveći su hit suknje srednje dužine, haljine i topovi. Malo ženstvenosti u cijelu priču unose profinjene, valovite suknje te crni komadi prozirni komadisa prozirnim dijelovima. IN su tunike čipkastih rubova, u stilu donjeg rublja, a ležerne pidžama hlače te hlače nadahnute muškim ormarom.

18 Zarinih lookova za studeni (ali i prosinac) pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAZaralookbookkarirani uzorakpleteni džemperikaputiženske hlačetunikekombinezonikožne suknjedžemperi
Povezano