Novi interijer modne kuće NEBO u Centru Kaptol

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.05.2022.

0

Foto: Boris Berc

Foto: Boris Berc

NEBO i dalje ostaje vjerno bezvremenskom stilu po kojem je poznato već dugi niz godina, klasičnim linijama, uvijek nosivima, uz neodoljive ženstvene detalje

Kao prvi premium lifestyle & shopping centar, Centar Kaptol nudi pregršt zanimljivih sadržaja i odličnih trgovina koje predvode poznata modna imena. Jedno od njih je hrvatska modna kuća NEBO. U trideset godina na modnoj sceni, modna kuća NEBO postala je sinonim za modernu eleganciju u čijim se kreacijama prepoznaju žene koje vole modu, ali cijene stil iznad svega, a Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.
S obzirom na to da Centar Kaptol vide kao svoj dom, jednaki osjećaj doma poželjeli su stvoriti i za svoje kupce što se istaknulo kao misao vodilja u uređenju novog prostora. Kreiranjem prostora koji je prije svega smirujuć i spokojan, stvorili su pravu modnu oazu u kojoj ćete se osjećati dobro i opušteno.
Za uređenje novog prostora zaslužna je kreativna direktorica Dinka Grubišić, kao i cijeli NEBO tim koji je vrijedno radio na cijelom projektu. Od šivanja lanenih zavjesa do tapeciranja i drugih detalja, kroz zajednički rad na uređenju novog prostora NEBO tim je u njega utkao svoju filozofiju – kvaliteta, porijeklo, održivost, bezvremenost.

NEBO u Centru Kaptol

NEBO u Centru Kaptol

"U uređenju novog prostora u Centru Kaptol, prilagodili smo se postojećim elementima, estetici cjelokupnog centra. Uklapamo se i poštujemo postojeće okruženje, ali smo se istovremeno istaknuli svojim unikatnim pristupom i stilom. Veliki smo pobornici kreativnog recikliranja. Zapravo oduvijek podržavamo, pratimo i ohrabrujemo lokalne obrtnike i majstore da zajedno sa nama kreiraju unikatne komade ", istaknula je kreativna direktorica Dinka Grubišić.

Tako su u suradnji s majstorom Ivanom Marušićem, napravili dva izložbena stola. Oba stola su u potpunosti napravljena od odbačenih građevinskih ostataka da bi dobili novi organski oblik i novi život.

Foto: Boris Berc

Foto: Boris Berc

A što vas sve čeka u ovoj modnoj oazi u Centru Kaptol? NEBO i dalje ostaje vjerno bezvremenskom stilu po kojem je poznato već dugi niz godina, klasičnim linijama, uvijek nosivima, uz neodoljive ženstvene detalje. U trgovini u Centru Kaptol dostupan je veliki izbor haljina za svečane prigode. Kao apsolutni favorit istaknula se haljina Chloe, izrađena od petnaest metara tila u sofisticiranim puderastim bojama, inspirirana baletnim haljinama, voluminozna u donjem dijelu, korzetirane i nježne siluete, istaknutog struka.  

U petak i subotu (20. i 21. svibnja) NEBO trgovina u Centru Kaptol, sve svoje vjerne kupce, kao i  one koji će to tek postati, časti popustom od 20% na cjelokupnu kolekciju.

VIŠE O TEMAMAmodna kuća NeboCentar Kaptolšoping u ZagrebuDinka Grubišić
Povezano