Novi hit film 'Elvis' uskoro premijerno na HBO Maxu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.08.2022.

0

Foto: Warnermedia

Foto: Warnermedia

Novi hit film 'Elvis' (Elvis) imat će premijeru 2. rujna na HBO Max streaming platformi, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. rujna u 20 sati

"Elvis" je Warner Bros. spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominiranog za Oscara, koji istražuje život i glazbu Elvisa Presleya, s Austinom Butlerom i oskarovcem Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Kao prava filmska drama, Elvisova (Butler) priča sagledana je kroz prizmu njegova kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks). Kroz Parkerovo pripovijedanje, film zadire u njihovu složenu dinamiku koja se protezala kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona ka slavi do statusa velike zvijezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnijih osoba u Elvisovom životu - Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Uz Austina Butlera, Toma Hanksa i Oliviju DeJonge, u filmu glume Helen Thomson, Yola, Alton Mason, Shonka Dukureh, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Leon Ford, Gareth Davies, Charles Grounds, Josh McConville i Adam Dunn.

Film je režirao Baz Luhrmann, ujedno i scenarist i producent filma, a zasnovan je na priči Sama Bromella, Craiga Pearcea i Jeremyja Donera, koji su također i scenaristi. Ostali producenti su Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Courtenay Valenti i Kevin McCormick.


VIŠE O TEMAMAHBOHBO Maxstreaming platformefilmoviElvis PresleyBaz Luhrmann
Povezano