Novi Ful Kul Buvljak u subotu u klubu Boogaloo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2023.

0

Foto: Ful Kul Buvljak

Foto: Ful Kul Buvljak

U subotu 11. studenog održat će se još jedan u nizu urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača, umjetnika, sakupljača i posjetitelja

Iako je prvobitno bilo najavljano zatvaranje zagrebačkog najdugovječnijeg klupskog prostora u kojem je klub Boogaloo više od dvadeset godina, koji je na mapi mnogih svjetski eminentnih izvođaća, prostora u kojem se već pedeset godina održavaju raznovrsni subkulturni programi, eventi će se ipak održavati do najavljenog natječaja za novog korisnika tog prostora, do kraja ove godine.
 
U subotu 11.11.2023. održat će se još jedan u nizu urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, koji okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača, umjetnika, sakupljača i posjetitelja, i to na terasi kluba Boogaloo, uz piće i glazbu koju vrti poznati zagrebački guru alter scene, DJ Tomi Phantasma. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10 i traje do 17 sati, a ulaz je besplatan.

Ful kul buvljak je koncipiran na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari. Dakle, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala, ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati, pozvani su u subotu 11.11.2023. na Ful Kul Buvljak.

Za izlaganje na Ful Kul Buvljaku potrebno je prijaviti se na mail adresu buvljakfulkul@gmail.com.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma.

Pored klasičnog buvljaka, tu je i poseban prostor u maloj dvorani Boogaloo Cluba, namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.


VIŠE O TEMAMAklub Boogaloomodni buvljaciFul Kul Buvljak
Povezano