Novi Ful Kul Buvljak 22. travnja na platou Boogalooa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.04.2023.

0

Ful Kul Buvljak

Ful Kul Buvljak

U subotu 22. travnja ove godine s početkom u 10 sati održat će se novi Ful Kul Buvljak + DJ Tomi Phantasma na platou popularnog zagrebačkog kluba Boogaloo

Ful Kul Buvljak, jedan od najvećih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, okuplja mnoštvo zanimljivih ful kul izlagača i posjetitelja. Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i traje do 17:00 sati, a ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa event je proširen na plato na ulazu u sam klub.
 
Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno i nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki posjetitelji dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phantasma na terasi kluba.

Ful kul buvljak koncipiran je na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih predmeta. Svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati, pozvani su u subotu 22. travanj na Ful Kul Buvljak.

Poseban prostor namijenjen za prodaju gramofonskih ploča, CD-ova i ostalih nosača zvuka i slike, postera, stripova, instrumenata, slika, knjiga, te ostale glazbene i filmske memorabilije.
 
Za one koji ne znaju, Boogaloo Club se nalazi na adresi Ulica grada Vukovara 68 u sklopu zgrade Pučkog otvorenog učilišta, a ulaz u klub je iz Ulice Ivana Lučića na raskršću sa Čazmanskom ulicom.
 
Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku, prijavite se na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobiti sve dodatne informacije.


VIŠE O TEMAMAFul Kul Buvljakbuvljaci u Zagrebuklub Boogaloo
Povezano