Novi dućan Ive Viljevac raj je za ljubiteljice nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.02.2022.

0

Foto: Karmen Poznić i Ivica Džambo

Foto: Karmen Poznić i Ivica Džambo

Poznati brend dizajnerskog nakita uoči Valentinova otvara svoju novu poslovnicu pomno osmišljenog interijera u City Centeru One West u Zagrebu

Dizajnerica Iva Viljevac Toš, inspirirana bezvremenskom jednostavnošću i elegancijom  stvorila je omiljeni domaći brend modnog nakita po mjeri moderne žene i djevojke.

Uz svim dragim kupcima nakita Ive Viljevac već poznatu lokaciju u Petrinjskoj 33, od 10. veljače, u prizemlju City Centera One West, čeka vas potpuno drugačije iskustvo kupovine. U ugodnom ambijentu novootvorene poslovnice,  stilski prijedlozi ljubaznih savjetnica uvest će vas u svijet originalnog brenda dizajnerskog nakita.

Cijeli koncept uređenja nove poslovnice osmislila je arhitektica Matea Rajčić, čiji je primarni zadatak pri projektiranju interijera bio prenijeti priču koja se krije iza dizajnerskog nakita Ive Viljevac na sam prostor, kao vizualna refleksija suštine i identiteta brenda. Tako minimalizam, sofisticiranost i jednostavnost postaju glavne vodilje, a prostor priča priču o - nakitu.  

Nova poslovnica Ive Viljevac

Nova poslovnica Ive Viljevac

Nakit nosi glavnu ulogu i fokus u prostoru, a sve ostalo služi kao pozadina koja će ga dodatno istaknuti, istodobno dajući toplu i ugodnu atmosferu kupcima. Iz tog razloga, korištene su čiste linije i forme, obogaćene umirujućim bojama i nježnim teksturama. Dio trgovine s izložbenim nakitom naglašen je snažnom igrom zidnih niša – kontrastnim lukovima te bojom. Duboka i elegantna nijansa zelene boje preuzeta je iz trgovine u Petrinjskoj, čime se slijedi estetska prepoznatljivost brenda. Velika pozornost pridana je osvjetljenju, pa tako blaga i decentna ambijentalna rasvjeta "omekšava" čiste i stroge minimalističke linije te pruža topao i prijateljski ugođaj

Iva Viljevac

Iva Viljevac

Budući da je otvorenje nove poslovnice  uoči Valentinova, u periodu od 12. do 14. veljače, svi kupci dobivaju ružu na dar, a još jedna novost koja će sigurno razveseliti poklonice ovog brenda je i ponuda poklon kartica, za sve one koje se pri odabiru nakita dragoj osobi boje da će pogriješiti.

Minimalističkim pristupom, ali s osobitim naglaskom na finim detaljima Iva Viljevac kreira ručno izrađen nakit od 925 srebra i čelika prikladan za brojne prilike. Kolekcije bazičnih komada nakita možete nositi svaki dan i u posebnim prigodama. Decentan nakit savršen je sam za sebe, a lako se stilizira s drugim komadima nakita čineći zanimljiv slojevit look.


VIŠE O TEMAMAnakitIva Viljevacshopping u ZagrebuCity Center one WestMatea Rajčić
Povezano