Novi brand tenisica ženstvenim bojama osvaja Hrvatsku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.08.2018.

12

Mark Nason Los Angeles

Mark Nason Los Angeles

Mint zelena, nježnoružičasta, lavanda ljubičasta i crna neke su od boja nove kolekcije, ekskluzivno dostupne u Skechers Storeu i ShoeBeDo dućanima, napravljene od pomno biranih premium materijala

Iako rođen s rock and roll stavom, poznati kalifornijski brend Mark Nason Los Angeles, ove je sezone osmislio kolekciju tenisica koja će posebno razveseliti ljubiteljice ponešto drugačijeg modnog izričaja; ženstvenog i romantičnog.

Nove tenisice na policama ShoeBeDo trgovina

Nove tenisice na policama ShoeBeDo trgovina

Poznat po značajkama dizajna koji kao da je ispred svog vremena, brend je udružio snage sa Skechersom, sinonimom za udobnost, te je tako nastao Mark Nason Los Angeles By Skechers, brend koji će se onima koji se smatraju modno osviještenima, ubrzo naći na popisu želja.

Foto: ShoeBeDo

Foto: ShoeBeDo

Mint zelena, nježno roza, lavanda ljubičasta i crna neke su od boja nove kolekcije, ekskluzivno dostupne u ShoeBeDo dućanima, napravljene od pomno biranih premium materijala. Asortiman uključuje modne casual i sportske tenisice, koje sadrže sustav „disanja“, kao i memorijsku pjenu, što garantira najveću moguću udobnost. No, osim na udobnosti, kolaboracija brendova donosi i jedinstvane detalje na svakom modelu tenisica; od velikih mašni do obojenih potplata, što će zasigurno biti izvor inspiracije za kul stajlinge, koji će preplaviti ulice s prvim jesenskim danima.

Zavirite u izloge ShoeBeDo dućana gdje vas čeka poseban izbor ekskluzivnih i jedinstvenih stilova Mark Nason Los Angeles By Skechers, brenda čiji će modeli zadovoljiti sve one profinjenog modnog senzibiliteta.


VIŠE O TEMAMAtenisiceMark Nason Los AngelesShoeBeDoženske tenisiceSkechers
Povezano