Nove frizure Jelene Veljače, Antonije Stupar i Sanje Vejnović

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2013.

330

Tri dive Frizerskog salona F su Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Sanja Vejnović

Sanja, Jelena i Antonija | Foto: Mare Milin

Sanja, Jelena i Antonija | Foto: Mare Milin

Frizerski Salon F i njegov kreativni voditelj Zvonimir Franić za ove hladne dane pripremili su jednu pravu frizersku poslasticu – kampanju u kojoj predstavljaju tri nova zaštitna lica. Jedna je poznata scenaristica hrvatskih televizijskih serija, druga je dugogodišnja voditeljica RTL televizije, a treća glumica. Tri dive Salona F su Jelena Veljača, Antonija Stupar Jurkin i Sanja Vejnović.

Jelena, Antonija i Sanja različite su po osobnosti, izgledu, boji i duljini kose ali sve tri imaju nešto zajedničko, a to je da su klijentice Salona F. Tri nešto kao dive, tri različite boje kose i tri različite duljine kose predstavljaju zaštitni znak salona F ove sezone, a to je voluminozna, sjajna kosa svih duljina. Kampanju potpisuje Mare Milin koja je izvrsno uhvatila kreativnost i talent Salona F i ljepotu Jelene, Antonije i Sanje.

Jelena Veljača

Jelena Veljača prikazana je s dva različita stylinga kose koja predstavljaju voluminoznost i ženstvenost. Pletenicom se naglašava jedna doza ležernosti što u konačnici rezultira velikim seksepilom.

Antonija Stupar Jurkin

Antonija Stupar Jurkin u kampanji se pojavljuje s tri različita stylinga kose u kojima je veliki naglasak stavljen na sjaj i volumen kose.

Sanja Vejnović

Na Sanji Vejnović naglašena je lijepa, njegovana kosa koja je iznimno zaglađena i uredna. Na taj način se dobiva i dodatni sjaj kose.

Na kampanji je radio cijeli tim Salona F sa svojim asistenticama pa frizure potpisuju Ivona Palić za Sanju Vejnović, Petra Bencek za Jelenu Veljaču i Zvonimir Franić za Antoniju Stupar Jurkin. Za fotografije je bla zadužena već spomenuta Mare Milin, za make-up Žana Kožul, dok je styling odradio Ivan Friščić.


VIŠE O TEMAMAJelena VeljačaAntonija Stupar JurkinSanja VejnovićMare MilinFrizerski salon FZvonimir FranićIvona Palić
Povezano