Nova zvijezda špice zna kakve čizme će vladati narednih mjeseci

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.11.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ako se pitate kakav tip obuće odabrati za zimsku sezonu, nova doza inspiracije stiže sa zagrebačke špice. Njen izbor su čizme s kojima nema greške.

Baš kad nam je djelovalo da ljeto nakon ljeta neće nikada završiti, u naše živote stigla je - zima. Zasad klimatološki, a uskoro i kalendarski. Pred nama je čarobni, blagdanskim čarolijama prošarani prosinac, mjesec u kojima neće biti mjesta za kompromisne, prijelazne komade. Nosit ćemo tople zimske hitove i klasike, čizme će na određeno vrijeme potisnuti sve druge tipove obuće.

Ovaj dio godine rezerviran je za vječnu crnu boju i sjaj kože, a jedna dobra potvrda u obliku jako efektnog zimskog stylinga stiže nam s prošlotjedne špice.

Ova se zagrebačka ljepotica odlučila za crnu kombinaciju upotpunjenu zelenom majicom s kapuljačom. Mimo tog komada, sve je crno, i sve ima sjaj kože! U prvom su planu trendovske, zavodljive crne kožne čizme s potpeticom koje su se našle u kombinaciji s kožnom jaknom u bajkerskom stilu i kompatibilnom suknjicom. Torba i naočale stilski su se izvrsno naslonile na spomenute komade, savršeno zaokruživši ovo modno izdanje.


Sviđa li se i vama ovaj look, što kažete na čizme?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano