Nova zvijezda špice nosi hlače kakve u 2023. morate imati

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ako ne znate što nositi, s crnom od glave do pete sigurno nećete pogriješiti, posebno ako pogodite s hlačama! Sve to dokazuje nam ovaj divni styling sa špice.

Polako se privikavamo na 2023., novu godinu koja je sa sobom donijela i neka nova pravila. Između ostalog, i modna! Već u njenim prvim danima vidjeli smo niz novih kombinacija koje mogu poslužiti kao dobra inspiracija, a pred vama je jedna od zanimljivijih.

Iz mnoštva dobrih siječanjskih stylinga izdvaja se i jedan koji igra na oprobanu, nepogrešivu, vječnu modnu formulu - crnu od glave do pete! I to s efektom kože koja će u 2023. (bar u ostatku zimske sezone, za onaj daljnji period još nemamo indicije) igrati značajnu modnu ulogu.

Ova je zagrebačka fashionistica 'uskočila' u crnu kožnu jaknu s krznenim elementima, a kombinirala ju je s crnim topom i atraktivnim hlačama s efektom kože. Hlačama kakve svaka žena koja bar malo drži do mode mora imati u ormaru. Styling je upotpunjen crnom torbicom i predimenzioniranim sunčanim naočalama.


Za kraj nas zanima - što vi kažete na ovu crnu kombinaciju?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekožne hlače
Povezano