Nova zagrebačka Zara čeka vas na više od 2.300 kvadrata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.05.2017.

0

Zara u City Centeru one West | Foto: CroModa

Zara u City Centeru one West | Foto: CroModa

Dizajn nove trgovine posebno je posvećen predstavljanju modne kolekcije u minimalističkom ambijentu koji stavlja fokus na kupce i njihovo shopping iskustvo

Kao što smo već najavili, sutra (01. lipnja) Zara u trgovačkom centru City Centeru one West otvara svoja vrata. Trgovina je podijeljena na tri odjela – ženski, muški i dječji – i prostire se na više od 2300 metara kvadratnih i na dva kata.
Trgovina je uređena prema najnovijem konceptu Rosny. Dizajn trgovine posebno je posvećen predstavljanju modne kolekcije u minimalističkom ambijentu koji stavlja fokus na kupce i njihovo shopping iskustvo. Ne radi se samo o prikazivanju mode već i o stvaranju okruženja čiji svaki detalj pomaže donijeti posebne značajke kolekcijama. To se postiže postavljanjem proizvoda u pozadinu, u savršenoj suradnji s rasvjetom, materijalim i oblicima. Ukratko, uspostaviti nenametljivu i estetsku povezanost modnih stilova i prostora u kojem su u interakciji s kupcem.
Zara je dio Inditex grupe (uz brandove Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home i Uterqüe). Brand trenutno ima 10 trgovina u Hrvatskoj. Zara je ponudila mogućnosti kupovine putem interneta u Hrvatskoj u ožujku 2016.godine te uz trgovine i na www.zara.com kupci mogu otkriti cjelokupnu ponudu ženske, muške i dječje kolekcije.

VIŠE O TEMAMAZaraCity Center Oneshopping u ZagrebuInditexCity Center One West
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se