Nova špica otkrila nam je trendove za zimu 2020/2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.11.2020.

0

Od zime nas kalendarski dijeli još skoro mjesec i pol dana, ali ona je klimatološki već tu, a zgodne Zagrepčanke imaju modne recepte za sve njene izazove

Iza nas je prva subota u studenom. Sunčana ali prohladna, baš onakva kakva i treba biti u ovo doba godine. Od zime nas kalendarski dijeli još skoro mjesec i pol dana, ali ona je klimatološki već tu. Zgodne Zagrepčanke spremno su dočekale hladnije dane, ulice vrve robusnim i toplim komadima u najtraženijim nijansama sezone.

Paleta boja upravo je i najzanimljivija komponenta ove subotnje špice. Uz neprikosnovenu crnu, koja je tradicionalna vladarica kraja godine, vidjeli smo niz osvježavajućih svijetlih kombinacija (od bijele do najnježnijih bež tonova), ali i hit komade u tamnozelenoj, plavoj i boji burgundije.

U prvom su planu ženstveni i topli vuneni kaputi te elegantne kožne čizme do koljena, a na listu must-have stvarčica svakako treba uvrstiti i kožne suknje i hlače, komade s animal printom te dolčevite, koje i ove godine igraju značajnu modnu ulogu.

Ulovili smo četrdesetak inspirativnih stylinga, škicnite ih u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke




Povezano