Nova pravila uz TOP 10 LIU JO komada za jesen 2021.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 19.10.2021.

0

Liu Jo za jesen 2021.

Liu Jo za jesen 2021.

Karirane blejzere uparite s denimom, a ravnim čizmama do koljena dodajte upečatljivu završnicu, poručuje nam Liu Jo jesenskom kolekcijom te uzbudljivom popratnom kampanjom pod nazivom 'Viviamo'

Na dame koje su navikle svoje odjevne kombinacije uvijek obogaćivati notama elegancije, i ove je sezone mislio brand Liu Jo, ostavši pritom vjeran svom jedinstvenom profinjenom dizajnu. Iako stilski nije došlo do velikih odstupanja u odnosu na dizajn na koji smo dosad navikli, brend ove sezone glasnije nego ikad prije slavi život i šalje poruku o uživanju u svakom danu.

Foto: Liu Jo

Foto: Liu Jo

"Viviamo" je naziv kampanje za jesen/zimu 2021/2022., i baš kao što se može i naslutiti iz samog imena, LIU JO u ovoj sezoni slavi nova iskustva, podržava preuzimanje inicijative i svojim kreacijama uspostavlja nova pravila.

Karirani sako i duboke ženske čizme na listi su najpoželjnijih komada za jesen 2021. Foto: Liu Jo

Karirani sako i duboke ženske čizme na listi su najpoželjnijih komada za jesen 2021. Foto: Liu Jo

Odvažno se poigrajte svojim klasičnim kombinacijama, istražite sve mogućnosti poslovne elegancije i obogatite ih nekim ležernijim komadom. Karirane blejzere uparite s denimom, a ravnim čizmama do koljena dodajte upečatljivu završnicu.

Liu Jo

Liu Jo

Kreativni tim, osim što se pobrinuo i osigurao da traper modeli u novoj kolekciji sjaje punim sjajem, veliku je pažnju posvetio i elegantnijim komadima. Svi ljubitelji poslovne elegancije ove sezone definitivno će imati izbor. Bilo da je riječ o cigaret modelima hlača ili pak o onim širokih krojeva, jedno je sigurno - u novoj LIU JO kolekciji pronaći ćete svog favorita.

Foto: Liu Jo

Foto: Liu Jo

Kada svoje savršene jesenske kombinacije složite od 'basic' komada, onda ostaje samo styling upotpuniti nekim pomno odabranim asesoarom, usklađenim s estetskim diktatima nove sezone. Neka vaša marama ispriča posebnu priču i postane statement komad koji će privući pažnju gdje god da se pojavite.

Liu Jo modni dodaci za jesen/zimu 2021/2022.

Liu Jo modni dodaci za jesen/zimu 2021/2022.

Odabrani modeli iz jesenske kolekcije dostupni su u trgovinama Liu Jo u shopping centrima Arena Zagreb i Joker centar, kao i u Fashion&Friends trgovinama. Istražite kolekciju i online na webshopu fashionandfriends.com.

Prodajna mjesta Liu Jo:

ZAGREB - Bogovićeva 4 ۰ Arena Centar, Ulica Vice Vukova 6
SPLIT - Joker Centar, Put Brodarice 6

Prodajna mjesta Fashion&Friends:

ZAGREB - Arena Centar, Vice Vukova 6 ۰ City Center one West, Jankomir 33
SPLIT - Joker Centar, Put Brodarice 6 ۰ City Center one Split, Vukovarska 207
RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
ZADAR - Supernova, Ulica akcije Maslenica 1


VIŠE O TEMAMALiu JokaputitorbekardiganiFashion&Friendskarirani sako
Povezano