Nova Oysho kolekcija za vježbanje joge i pilatesa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.01.2022.

0

Foto: Oysho

Foto: Oysho

Oysho predstavlja svoju novu inovativnu tehničku tkaninu Silky Feeling: ekstra tehničku kolekciju za discipline poput joge i pilatesa

Zahvaljujući svojoj tkanini s efektom svile izrađenoj od vrlo finih niti, Silky Feeling se potpuno rastegne, pristaje uz tijelo poput druge kože, jamči maksimalnu udobnost tijekom vježbanja.

Struktura tkanine je također prozračna, neophodna za vježbanje stilova kao što su Vikram joga ili pilates sa spravama. Također ima UPF40+ zaštitu od sunca za one koji odluče vježbati na otvorenom.

Silky Feeling idealna je kolekcija za sve one discipline koje zahtijevaju visoku fleksibilnost i što više rastezljive odjeće. Zato, za ovu novu sezonu, kolekcija sadrži nove osnovne stilove za udobno uživanje u seansama joge i pilatesa.

Oysho

Oysho

Uz tajice visokog struka do gležnja koje se svojim visokim usponom savršeno prilagođavaju tijelu i sportski grudnjak, Oysho proširuje liniju dodavanjem pripijene majice s ugrađenim grudnjakom s inovativnom spojenom košaricom koja prekriva cijeli prsni koš, pružajući dodatnu potporu tijekom treninga.

Oysho

Oysho

Kolekcija je dizajnirana s novim neutralnim tonovima uključujući tamnoplavu, sivu, kaki i toffee kao i crnu.

Oysho također ima Oysho Train with Us, besplatni kompletan online program sa satovima joge, fitnesa i trčanja tako da možete trenirati kad god želite. Oysho Train With Us nudi opsežan tjedni raspored s novim satovima, učiteljima i posebnim predavanjima za sve razine.


VIŠE O TEMAMAsportski stilOyshosportski grudnjacisportske tajicetajice
Povezano