Nova linija nakita s briljantima koja oduzima dah

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.12.2014.

1140

20-ak novih ručno rađenih modela od 18 karatnog bijelog, žutog i crvenog zlata sada upotpunjuje kolekciju od 50-ak briljantnih artikala

Najveći hrvatski lanac poslovnica za prodaju zlatnog nakita, zlatarnice ZAKS, uoči blagdanske kupnje lansirao je novu kolekciju nakita s briljantima hrvatske proizvodnje koji po želji mogu biti ukrašeni dragim kamenjem poput safira, rubina, smaragda i akvamarina.
Dvadesetak novih ručno rađenih modela od 18 karatnog bijelog, žutog i crvenog zlata sada upotpunjuje kolekciju od 50-ak briljantnih artikala. 
"Naša linija nakita s briljantima posebno je popularna upravo u ovo doba godine. Naime, u skladu sa svjetskim trendovima i u Hrvatskoj se sve više parova zaručuje za Novu godinu, ali i u periodu Božića. Iz tog razloga posebnu pažnju usmjerili smo na dizajn i proizvodnju zaručničkih prstena s briljantima čiji su modeli elegantni i jednostavni ali u ponudi imamo i one  raskošne te vrlo upečatljive", rekla je Nikolina Kefeček, direktorica marketinga u ZAKS-u.

VIŠE O TEMAMAzlatarnica ZAKSnakitprstenjeNikolina Kefeček
Povezano


Još iz rubrike Moda

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se