Nova kolekcija vjenčanog nakita Zlatarnice Prahir

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.07.2012.

1

: Zlatarnica Prahir: Žuto zlato sa mat efektom

Kolekcija je oplemenjena detaljima poput cirkona ili briljanata, motivima koji nakitu daju dozu elegantnog glamura

: Zlatarnica Prahir: Žuto zlato sa mat efektom

Što suvremeni mladenci traže od vjenčanog prstenja? Žele da njihov vjenčani nakit istovremeno bude jednostavan i moderan, da pristaje uz različite modne kombinacije i da funkcionira dugi niz godina. Suvremeni mladenci traže da to bude dizajnerski komad nakita i vrhunski modni dodatak koji će postati predmet želja i onih koji nisu u braku. Upravo je to bila nit vodilja braći Tomislavu i Hrvoju Prahir prilikom dizajniranja nove kolekcije vjenčanog prstenja.
Novu kolekciju Zlatarnice Prahir karkterizira minimalizam u službi bezvremenskog dizajna. Kolekcija je  oplemenjena detaljima poput cirkona ili briljanata, motivima koji nakitu daju dozu elegantnog glamura, a ženskom prstenju potrebnu ljupkost. Dominira bijelo zlato koje je na nekim komadima upotpunjeno decentnim detaljima od žutog i crvenog zlata. Prahirovi stručnjaci su se posebno poigrali efektima mat – sjajno i stvorili luksuznu minimalističku kolekciju za mlade koji svoj urbani stil odijevanja žele upotpuniti vrhunskim suvremenim nakitom koji će odlično pristajati uz odjevne predmete od jeansa i kože, ali i najelegantnije modne kombinacije.
"Nadamo se da će mnogi modeli iz ove kolekcije zaživjeti za duže vremensko razdoblje jer smo kolekciju i koncipirali na taj način. Želimo da prstenje iz nove kolekcije ne bude samo dio prolaznog trenda nego bezvremenski ukras na rukama mladenaca", ističu stručnjaci tima  Zlatarnice Prahir.

Nova kolekcija oslanja se na svijet individualnog dizajna i potvrđuje da Prahirov stručni tim ultimativno slijedi novosti iz svijeta tehnologije u zlatarstvu. Posjeti najprestižnijim zlatarskim sajmovima kontinuirana su praksa Prahirova tima s kojih zasigurno donose svježe ideje koje uključuju u nove projekte.

VIŠE O TEMAMAZlatarnica PrahirnakitprstenjeTomislav Prahir




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se