Nova kolekcija Lukabu vjenčanica osvaja minimalizmom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.05.2020.

0

Foto: Maps of light

Foto: Maps of light

Dizajn modne kuće Lukabu prepoznatljiv je po eleganciji, perfektnim linijama, kvalitetnim materijalima i odmjerenom jednostavnošću

Dizajnerica Marina Jerant uvijek je kreirala za žene koje vole biti primjećene, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Svi modeli nose jasan novi Marinin potpis – potpuno su očišćeni, jasnih su krojeva i minimalističkog stila.
Materijali koje dizajnerica Marina koristi su oni već tradicionalno rezervirani za vjenčanice - svila, saten, til i čipka, a dvije haljine iz lookbooka posebno se ističu 3D cvjetnim aplikacijama.
Model: Petra Krpan

Model: Petra Krpan

Hit kolekcije je off-the-shoulder model  od lepršave viskoze koja je već na listi čekanja zbog velikog interesa.

Foto: Magis Studio

Foto: Magis Studio

Na prvu jednostavna  kolekcija, traži prije svega da ozbiljno sagledamo svoj život i shvatimo što nam treba, što volimo a što nam stvara šumove u životu - polazne su misli dizajnerice, što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti koje na kraju dovode do potpunog sklada. U trenutku je sve kako bi i trebalo biti - opušteno, tijelu ugodno, a ujedno intuitivno i snažno.

Lukabu

Lukabu

Odlične su vijesti da Lukabu omogućava i međunarodnu dostavu pa ukoliko ste u potrazi za vjenčanicom koja će odisati vašom osobnošću.

VIŠE O TEMAMAvjenčaniceLukabuMarina Jerantbijela boja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se