Nova kolekcija lakova za nokte koju ćete i vi poželjeti

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 10.09.2019.

0

Nova Essie kolekcija

Nova Essie kolekcija

Ako ste u potrazi za novim lakovima za nokte koji bi upotpunili vašu jesensku kolekciju, ovo je članak za vas jer smo izdvojili najatraktivnije nove nijanse koje će vas oduševiti!

S novom sezonom dolaze nam i novi trendovi, stoga je pravo vrijeme da osvježite svoju beauty kolekciju. Ako ste jedna od mnogih žena koje vole imati predivne i unikatne nokte, ovo je svakako članak za vas. Poznati brend Essie nas je oduševio svojom novom jesenskom kolekcijom pa ne sumnjamo da će oduševiti i vas. “Sweather Weather” kolekcija savršena je za jesenske dane što ne dokazuje samo svojim imenom, već i nijansama koje će malo koju beauty ovisnicu ostaviti ravnodušnom. Ova se kolekcija sastoji od šest različitih boja: Tople sive, boje karamele, metalik narančaste, nježno žute, boje breskve te zelene, koje se savršeno uklapaju u jesensku paletu boja. 

1. Essie - Home Grown


Foto: Essie

Foto: Essie


2. Essie - On The Bright Cider


Foto: Essie

Foto: Essie


3. Essie - Easily Suede


Foto: Essie

Foto: Essie


4. Essie - Hay There


Foto: Essie

Foto: Essie


5. Essie - Rust Worthy6. Essie - Sweather Weather


Iako smo tužni i nostalgični za ljetom i toplim mjesecima, ova nam je kolekcija vratila osmijeh na lice i dokazala da se jeseni isplati veseliti. Odlučite li se za jednu od novih Essie nijansi, vaša će manikura sigurno privlačiti zavidne poglede, ali i velike komplimente, i sve to bez odlaska kozmetičaru!


VIŠE O TEMAMAEssiemanikurejesenske manikurejesenske bojenova kolekcija
Povezano