Nova kampanja Roberta Severa je po mnogočemu posebna

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2020.

0

Fotografije i styling: Robert Sever

Fotografije i styling: Robert Sever

Kolekcija obiluje s mnogim zanatskim finesama, s nekim elementima i detaljima koji su primjenjivani u izradi odjeće visoke mode - poput ručnog plisiranja, pletenja, vezenja

U maniri branda Robert Sever i estetike koju njeguje već 19 godina, zbirka novih estetskih ideja bit će prikazana kroz potpuno novih 45 lookova prikazanih putem nove vizualne kampanje.
Ova kampanja je po mnogočemu posebna, a prije svega jer slavi različitost žena, i pokazuje kako RS stil pristaje svim generacijama.
Pred objektiv samog dizajnera, koji je fotografirao i ovu kampanju stale su prijateljice i muze branda, kao i njihove majke, sestre i kćeri. Upravo simbioza tih veza inspirirala je ovu kreativnu priču u kojoj su u ulozi modela žene u dobi od 3 do 57 godina.

Robert Sever

Robert Sever

Kolekcija obiluje s mnogim zanatskim finesama, s nekim elementima i detaljima koji su primjenjivani u izradi odjeće visoke mode - poput ručnog plisiranja, pletenja, vezenja itd.

Sama osnova kolekcije je odjeća za svakodnevnu upotrebu koja se svojim dizajnom lagano uklapa u različite stilove, a s dizajnerskim elementima naglašava čak i najjednostavnije kombinacije. Široka paleta materijala uključuje varijante čipke, trapera, udobnog flanela, preko viskoze, vune i svile pa sve do brokata od kojih smo izrađivali kapute. Selekcija toplih bundi izrađena je od brušenog veleta.

Modeli: Iva i Nina Marušić, Ana, Tajana, Sara i Iva Stanković, Matja i Tia Čičak Obad,  Kristina, Zara i Haya Bangoura

Modeli: Iva i Nina Marušić, Ana, Tajana, Sara i Iva Stanković, Matja i Tia Čičak Obad, Kristina, Zara i Haya Bangoura

"Inspiracije za ovo doba godine uvijek budu nekako moje osobnije, pa su kombinirani utjecaji grungea, ruskog folklora, divljeg zapada, viktorijanskih detalja ali sve provučeno kroz prepoznatljivu RS prizmu", kaže Robert Sever.

Sve kreacije dostupne su u Robert Sever Showroomu Vlaška 78.

VIŠE O TEMAMARobert Sever
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se