Nova kampanja Diane Viljevac odiše otmjenošću i romantikom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.10.2015.

0

Nova kampanja Diane Viljevac

Nova kampanja Diane Viljevac

Domaća dizajnerica Diana Viljevac predstavila je svoju novu kolekciju u kojoj je zadržala dozu romatike, ali se poigrala formama i materijalima

Na klasične i bezvremenske krojeve dodavala se 3d čipka koja je laserski rezana i bojana.  I ovaj put kolekcija je iznimo nosiva i ženstvena.
"U novoj kolekciji igrali smo se formama pa su komadi vizualno oku zanimljivi. Zadržali smo eleganciju i romantiku, ali smo ih razigrali koristeći različite materijale poput 3d čipke koje smo aplicirali na haljine", kaže Diana Viljevac.
Foto: Goran Matijašec

Foto: Goran Matijašec

Uz haljine kolekcija je obogaćena torbama za koju već postoji lista čekanja, ali i kaputima. Torbe su kožne, a dolaze u više varijanti. Velika ima ručku i remen koji se može skinuti po potrebi i malena torba koja će upotpuniti večernji outfit.

"Cure su oduševljene torbama i to me posebno veseli. Odlučili smo obogatiti kolekciju kako bi cure na jednom mjestu mogle pronaći ključne komade za svaki outfit", dodala je Diana.

Kolekcija je prilagođena svim dobnim skupinama kako bi svatko pronašao nešto za sebe. Materijali koji su korišteni su vuna, čipka, skuba, žoržet, kadi i viskoza, a boje su nježne i nosive.

Zaštitno lice kamanje je Hana Fort-Mlakar, za make up pobrinula se Antonija Novosel, za styling kose Lidija Štokić za Schwarzkopf Proffesional, a fotografije potpisuje Goran Matijašec. 

VIŠE O TEMAMADiana ViljevacHana Fort-MlakarAntonija NovoselLidija ŠtokićGoran Matijašec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se