Nova godina, novi parfemi: Ovo su mirisni noviteti koje želimo!

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 08.01.2018.

53

Siječanjski mirisni noviteti

Siječanjski mirisni noviteti

Početkom siječnja na tržište su stigli neki novi mirisi, a mi smo izdvojijili tri parfema koje bismo rado vidjeli u privatnoj kolekciju


1. Calvin Klein Obsessed for Women Intense

Calvin Klein Obsessed for Women Intense

Calvin Klein Obsessed for Women Intense

Calvin Klein Obsessed for Women Intense inspiriran je kultnim mirisom Obsession iz daleke 1985. godine, ali i nezaboravnom reklamnom kampanjom s Kate Moss, koju je devedesetih snimio legendarni modni fotograf Mario Sorrenti. Novi parfem Calvin Klein opisuje kao "odjek legendarne romanse" i "sjećanje na prošlu ljubav".

2. Miu Miu L'Eau Rosee

Miu Miu L'Eau Rosee

Miu Miu L'Eau Rosee

Iz laboratorija proslavljene talijanske dizajnerice Miuccije Prade i njezinog mladenačkog brenda Miu Miu stiže nam L'Eau Rosee, razigran i živahan, pritom i nježan cvjetni miris koji na najbolji način najavljuje nadolazeće proljeće.

3. Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar

Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar

Viktor&Rolf Flowerbomb Nectar

Na svoje su došle i ovisnice o mirisnim bombama nizozemskog dvojca Viktor&Rolf. Eksplozivni Flowerbomb Nectar, u prepoznatljivoj 'bombolikoj' bočici, osvaja cvjetnom, intenzivnom i mističnom kompozicijom i vodi nas na bajkovito mirisno putovanje.


VIŠE O TEMAMAženski parfemiCalvin KleinViktor&Rolf Flowerbomb NectarMiu Miu Leau RoseeCalvin Klein Obsessed for Women Intense
Povezano