Nova Fashion&Friends kampanja poziva nas da se okrenemo prirodi

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 12.10.2022.

0

Foto: Senja Vild i Franjo Matković

Foto: Senja Vild i Franjo Matković

Modna priča za jesen/zimu 2022. pod nazivom Disconnected inspirirana je potrebom da s vremena na vrijeme, iako na kratko, isključimo i prigrlimo osjećaj savršenog mira

Reklamne kampanje vodećeg multibrend koncepta u regiji Fashion&Friends svake sezone privlače pažnju jedinstvenim, često neočekivanim konceptima koji izazivaju snažan vizualni doživljaj.

Modna priča za jesen/zimu 2022. pod nazivom Disconnected inspirirana je potrebom da s vremena na vrijeme, iako na kratko, isključimo i prigrlimo osjećaj savršenog mira.

Kampanja slavi ponovno povezivanje sa zemljom, miris divljine i slobode koju samo priroda može pružiti, šum osušene trave pod nogama i beskrajno zelenilo.

Styling: lena Milovanović, Vis à vis

Styling: lena Milovanović, Vis à vis

Prateći modni video nudi pomalo eskapistički pomak od realnosti. Niz ekspresivnih kadrova snimljenih u sanjivim pejzažima prirodnog rezervata Zasavica simboliziraju ponovno vraćanje korijenima, istovremeno naglašavajući ljepotu uživanja u trenutku.

Hair: Dragan Taubner

Hair: Dragan Taubner

U fokusu jesenske kolekcije su jakne koje ove sezone dolaze u najzanimljivijim izdanjima, od bomber upečatljivog printa i kožnih jakni s vunenom kragnom, do toplih kaputa u neutralnim, zemljanim nijansama.

Makeup: Dragan Vurdelja

Makeup: Dragan Vurdelja

Post-ljetna sezona vraća nas omiljenim komadima od trapera, ali i hlače s modernim detaljima koji se savršeno kombiniraju s klasičnim košuljama, a u nešto ležernijim izdanjima i s džemperima ili mekanim duksericama.
     
Modeli: Mia Jokić, Dalibor Urošević, Marko Lepojević, Đorđe Ćulafić

Modeli: Mia Jokić, Dalibor Urošević, Marko Lepojević, Đorđe Ćulafić

Pored torbica bez kojih nijedan outfit nije potpun, stajling za svježije vrijeme ne može proći bez apsolutnog modnog favorita sezone - čizama do gležnja.

Odjevnu kombinaciju začinit će pletene kape ukrašene detaljima od krzna ili šilterica kao dodatni cool factor svačijem stilu.


VIŠE O TEMAMAFashion&Friends
Povezano