Nova Fashion&Friends kampanja ne poznaje godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.03.2021.

0

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspiriraju jedna drugu, 'Generations' slavi tradiciju i pripadnost, kvalitetu i dugotrajnost, zajedništvo i nasljeđe

Priča o  obiteljskoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo s onima koje najviše volimo, u središtu je nove proljetne Fashion&Friends kampanje.
Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspiriraju jedna drugu, "Generations" slavi tradiciju i pripadnost, kvalitetu i dugotrajnost, zajedništvo i nasljeđe.
Vječni klasici koje su nosile naše majke, krojimo, prilagođavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge bez pitanja. Skupljanje džeparca za baš te urbane tenisice koje je sin vidio u izlogu - zvuči poznato? Svaka obitelj priča svoju modnu priču, a Fashion&Friends je dio svake od njih.

Modeli: Aleksa Gavrilović, Mirjana Jovanović, Jovan Popović @Foxmodel, Luka Vujović, Simona Rabrenović @Demons model management, Aleksandra Russo Tica

Modeli: Aleksa Gavrilović, Mirjana Jovanović, Jovan Popović @Foxmodel, Luka Vujović, Simona Rabrenović @Demons model management, Aleksandra Russo Tica

Nova kampanja vjerno oslikava duh vodećeg multibrend koncepta u regiji, koji je oduvijek poticao na različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove osobnosti.

Zaštitna lica kampanje se savršeno nadopunjuju u igri različitosti i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih balonera i traper jakni preko hlača ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proljeće. Zemljani tonovi miješaju se s vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, naglašavajući ljepotu kampanje koja je snimljena u magičnom ambijentu Bijelog dvorca.

Styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis

Styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis

Ovog proljeća vas pozivamo da zajedno s onima koje najviše volite uživate u kombiniranju stilova, budete slobodni spajati nespojivo, odvažno kupite komad o kojem sanjate i podijelite tu vijest s najbližima.

VIŠE O TEMAMAFashion&Friends
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se