Nositelji naslova Guinnessove knjiga rekorda za Diesel

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.11.2021.

0

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Diesel predstavlja novu kampanju s potpuno novom vrstom supermodela: nositeljima naslova Guinnessove knjiga rekorda

U suradnji s grupom Diesel je lansirao niz novih svježih talenata, uključujući i one s izvanrednom fizičkom građom tijela do onih s rijetkim ali impresivnim postignućima.  Kroz suradnju Diesel istražuje provokaciju i zabavu, ističući antikonformizam i pretvarajući ga u antidot protiv statusa quo.
Diesel

Diesel

Predstavljeno je devet rekordera i njihove priče: Nick Stoeberl Kalifornija (US), s najdužim jezikom na svijetu od 10,1 cm; Maci Currin (US) s najdužim ženskim nogama, 135.27 cm (lijeva) i 134.3 cm (desna); Samantha Ramsdell (US), s najvećim ženskim ustima na svijetu  6.52 cm; Joseph Grisamore (US) s najvišom kosom na svijetu, 129.4 cm; Gary Duschl (US), s najdužim lancem izrađen od omota žvaka, 32,555,68 m; Jason Barnes (US), s najviše udaraca u bubanj u jednoj minuti uz pomoć protetike, 2,400; Edward Niño Hernandez (Colombia), najniži čovjek na svijetu, visok 72,1 cm, Maria José Cristerna (Mexico), s najviše modifikacija na tijelu ukupno 49, James Brown (UK) s najvećom kolekcijom usisavača, ukupno 322 modela.
Foto: Diesel

Foto: Diesel

Vizuali i video zapisi ističu njihova rekordna postignuća pokazujući njihovu jedinstvenost, talente i priče. Naravno, svi su odjeveni u Diesel, ali vizualni fokus je na onome što svaku osobu čini nevjerojatnom.

VIŠE O TEMAMADieselGuinnessove knjiga rekorda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se