Norwegian ponovno spaja Split i Dubrovnik sa Skandinavijom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.06.2020.

0

Foto: norwegian.com

Foto: norwegian.com

Norveški avioprijevoznik dva puta tjedno povezivat će Oslo i Dubrovnik te Oslo i Split, dok će jedan put tjedno povezivati Split s Kopenhagenom i Stockholmom

Norwegian air objavio je novi popis letova iz Skandinavije među kojima su letovi za Split i Dubrovnik s kojima se kreće od 1. srpnja, izvijestio je direktor Hrvatske turističke zajednice u Švedskoj Vedran Sušić.
Norveški avioprijevoznik dva puta tjedno povezivat će Oslo i Dubrovnik te Oslo i Split, dok će jedan put tjedno povezivati Split s Kopenhagenom i Stockholmom.

 
"Nove aviolinije koje se pokreću od 1. srpnja doprinijeti će većem broju dolazaka sa skandinavskog tržišta, posebice u Dalmaciji koja je skandinavskim gostima tradicionalno omiljeni dio Hrvatske", kaže direktor HTZ-a Kristjan Staničić.
 
U švedskim je dnevnim novinama Expressen objavljeno da švedska vlada od 30. lipnja ukida zabranu putovanja i to u dvije skupine zemalja. Zabrana za prvu skupinu ukida se 30. lipnja, a za drugu krajem kolovoza, s tim da je Hrvatska uvrštena u prvu skupinu zemalja.

VIŠE O TEMAMAzračne linijehrvatski turizamNorwegian Air
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se