Njihov zvuk spaja 80-e i 90-e, i zato ih vrijedi pogledati u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.07.2020.

0

Pixies na Zagrebačkom velesajmu

Pixies na Zagrebačkom velesajmu

Slijedom aktualne krize i pratećih zaštitnih mjera, najavljeni koncert Pixiesa u Zagrebu u sklopu europske turneje benda odgođen je za 30. kolovoz 2021.

Promocija hvaljenog albuma "Beneath the Eyrie" održat će se u sklopu odgođenih datuma europske turneje u 2021. godini. Odgođeni zagrebački koncert Pixiesa na programu je u dvorištu Zagrebačkog velesajma 30. kolovoza 2021. godine. Sve kupljene ulaznice za koncert ostaju vežeće za novi datum održavanja koncerta.

Pixies su jedan od najutjecajnijih američkih altnernativnih rock sastava čiji je jedinstveni zvuk obožavatelje pronašao među nekim od najvećih glazbenika našeg vremena i uvelike inspirirao bendove poput Nirvane, Smashing Pumpkins i Weezer.

Pixies se u sklopu najavljene turneje nakon sedam godina vraćaju pred hrvatsku publiku - na posljednjem nastupu u Zagrebu u lipnju 2014. godine presjekom impresivne karijere i nizom omiljenih indie hitova, od 'Debasser', 'Monkey Gone to Heaven', 'Here Comes Your Man', 'Where is My Mind?' i dr., zaključili su deveto izdanje INmusic festivala.Ulaznice po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) dostupne su putem službenog webshopa INmusic festivala i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb).


VIŠE O TEMAMAPixieskoncerti u Zagrebu
Povezano