Njene tenisice su hit, uskoro ćemo ih viđati na svakom koraku

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 17.02.2019.

38

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Krzneni komadi su obilježili zimu, najčešće smo ih gledali u kombinaciji s čizmama, ali dobro prolaze i s uvijek aktualnim bijelim tenisicama

Proljeće je ove godine ranije došlo na ulice Zagreba, još uvijek ne u svom punom sjaju - ali njegove naznake ovih su dana vidljive na svakom koraku. Sunce je determiniralo i modna događanja, pa tako tipične zimske komade svako malo možemo vidjeti u kombinacijama s proljetnim klasicima.
Jedan takav spoj proljeća i zime prošlog nam je tjedna ponudila ova modno osviještena Zagrepčanka. Uskladila je jedan veliki zimski hit s jednom proljetnim klasikom koji će narednih mjeseci preplaviti ulice. Umjetno krzno, kao veliki zimski krik, i kultne bijele tenisice, kao hit koji će vedriti i oblačiti od ožujka pa nadalje, pokazali su se kao savršena modna formula za veljaču, a styling je dodatno podignut zanimljivom torbom u trendovskoj nijansi plave boje.

Kako vi ocjenjujete ovaj zimsko-proljetni styling?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se