Njene sandale su mrak, a morate vidjeti i hlače

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.07.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Iako je ljeto obično vezano uz bijelu boju, ova zagrebačka fashionistica pokazala nam je njegovu drugu, ništa manje atraktivnu crnu stranu

Ulazimo u onaj najljepši, najtopliji dio ljeta, period rezerviran za godišnje odmore, uživanje na plaži i sve druge oblike hedonizma. Dio je to godine koji obično vežemo uz vladavinu bijele boje, ali ljeto ima i svoju drugu, tamniju stranu. Neprikosnovena crna boja prolazi i na visokim temperaturama, ali treba je znati nositi i kombinirati.
Jedan dobar primjer kako na pravi način isfurati crnu usred srpnja stiže nam s uzavrele zagrebačke špice. Ova atraktivna djevojka hrabro je zaigrala na crno od glave (pa skoro) do pete. Vrećaste hlače do iznad gležnja savršeno su 'sjele' u komninaciji sa zavodljivim crnim bodijem, a cijeli su styling istovremeno i podigli i razbili modni dodaci.
U prvom su planu trendovske sandale s animal printom koje su se odlično 'nastavile' na crnu kombinaciju, a styling su zaokružile upadljive, predimenzionirane sunčane naočale.

"Sandale su mrak", kaže jedan od komentara na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njim?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankesandale
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se