Njene hlače su pogodak u sridu, jedne takve morate imati u ormaru

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.05.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ako neki komad zaslužuje titulu vječnog klasika proljetno-ljetne sezone, onda su to nenadmašne bijele hlače. Ova zagrebačka ljepotica pokazala nam je kako ih posložiti s drugim trendi komadima za dnevni look bez greške!

I dalje plovimo kroz modno proljeće koje iz dana u dan ima sve izraženije karakteristike nadolazećeg ljeta. Prvenstveno se to ogleda u promjenama na paleti boja, tonovi su sve svjetliji (čitaj - ljetniji), a tu sunčanu stranu spektra predvodi bijela boja, vjerojatno najveći modni simbol najtoplijeg dijela godine.

Sve te promjene vidjeli smo i na nedavno odrađenoj subotnjoj zagrebačkoj špici. Bijeli komadi polako dolaze u prvi plan, a bijele hlače definitivno su jedan od najpoželjnijih modnih sastojaka svakog street style izdanja.

Pokazala nam je to i ova lijepa Zagrepčanka koja se odlučila za nepogrešive bijele traperice, jedan od onih komada koje jednostavno morate imati u ormaru. Bijele traperice visokog struka s nogavicama u retro stilu uskladila je s trendovskim bijelim tenisicama i svijetloplavom 'cropped' košuljom, a styling je začinila nezaobilaznim sunčanim naočalama.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednostavno i efektno proljetno dnevno izdanje, bez greške!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano