Njene čizme oduševile su Instagram, a možete ih uloviti na sniženju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.01.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čizme s potpisom modne kuće Tommy Hilfiger pokazale su se kao savršen izbor u kombinaciji s trendovskom dolčevitom i Zarinom bundom od umjetnog krzna

Iako se čini da je aktualna sezona odradila svoje, pred nama je ipak još jedan povelik komad zime, pa ni naša potraga za svježom zimskom modnom inspiracijom ne prestaje. Srećom, špica nas svako malo časti nekim novim modnim formulama za hladne dane.

Ova se djevojka iz Zagreba pobrinula za efektnu siječanjsku kombinaciju koja je 'zeleno svjetlo' dobila i na našem Instagram kanalu.

Zasjala je u izvrsnoj bundi od umjetnog krzna koja stiže iz Zare, trendovskoj dolčeviti i crnim hlačama, a styling je 'podignut' besprijekornim kožnim 'flatform' Tommy Jeans čizmama s potpisom modne kuće Tommy Hilfiger. Cijena ovih čizama inače se u online i offline trgovinama kretala oko 1.340-1.350 kuna, a trernutno ih je moguće uloviti i na sniženju (u jednom smo ih online shopu tako ulovili po sniženoj cijeni od 870 kuna).

"Lijepa, zgodna, a čizme su predivne", "Cool", "Baš odličan outfit" - to su neke od Instagram reakcija na ovaj siječanjski outfit.

Što vi kažete na čizme i bundu - pogodak ili promašaj?


VIŠE O TEMAMAčizmeTommy Hilfigerbundestreet style
Povezano