Njena haljina je tako dobra, a izbor obuće privukao je pažnju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.07.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ova je Zagrepčanka zasjala u jednoj od najposebnijih haljina koje smo vidjeli u srpnju, ali nije ju kombinirala sa sandalama, natikačama ili tenisicama nego s - ljetnim čizmama

Špica nam nije ostala dužna u dosadašnjem dijelu srpnja, vidjeli smo impresivan niz kombinacija koje 'pokrivaju' manje-više sve aktualne trendove i stilove. Uživali smo u najpopularnijim bojama i uzorcima, a zagrebačke fashionistice pokazale su nam kako nositi najtraženije modele obuće, od sandala i natikača do mokasinki i tenisica.

No, sad stiže nešto totalno drugačije! Ljetni dnevni look s daškom avangarde i glamura, i to upotpunjen jednim modnim fenomenom koji posljednjih godina svakog ljeta bar u nekoliko navrata viđamo na ulicama Zagreba.

Uz zbilja posebnu kratku prugastu crno-bijelu haljinu s romantičnim elementima, ova se lijepa Zagrepčanka odlučila za - čizme! Modni je to fenomen koji po pravilu izaziva oprečne komentare, ali koji nekad jako dobroi prolazi. U kombinaciji s ovom i ovakvom haljinom - definitivno djeluje kao zanimljiv odabir.


Što vi kažete na ovo izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano