Njen styling je čista elegancija, a cipele su TOP

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.05.2021.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Drugi dio proljeća na špici donosi niz nikad uzbudljivijih kombinacija, a za jednu od najelegantnijih pobrinula se ova zagrebačka ljepotica

Brojimo zadnje svibanjske dane, novi mjesec donosi ljeto i u klimatološkom i u kalendarskom smislu. Sve ovo što smo vidjeli u tekućem mjesecu svojevrstan je spoj proljetnih hitova i modnih vjesnika ljeta, a za jednu od najelegantnijih priča koje spajaju dva dijela sezone pobrinula se ova zagrebačka ljepotica.

Zasjala je u beskrajno elegantnom crnom odijelu, inače modnom 'komadu' koji ove sezone stoji pri samom vrhu liste najvećih trendova. Odijelo se našlo u kombinaciji s prethodno spomenutim vjesnicima ljeta, u ovom slučaju - minijaturnim topom i laganim, ravnim cipelama u bež-nježnoružičastom izdanju. Styling je dodatno 'podignut' glamuroznom torbicom i trendovskim sunčanim naočalama.

Najveću pažnju na našem Instagramu privukle su, pogađate, cipele. "Cipele su TOP", "Ma savršeno", "Cipele su prekrasne uz sve ovo, napokon elegancija", "Cura je trendi, cipele su hit, tko zna - zna" - to su samo od nekih komentara na ovaj look.


Slažete li se s njima, sviđaju li se i vama cipele u ovom stilu?


VIŠE O TEMAMAcipelestreet stylešpicaZagrepčankeravne cipele
Povezano