Njen look je genijalnost, a haljina pun pogodak za ljeto

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 19.06.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jednostavnost je ključ svakog dobrog ljetnog looka, a ova modno osviještena Zagrepčanka na špici nam je pokazala kako to izgleda u praksi

I dok temperature polako preskaču psihološku granicu od +35, sve se u svijetu mode vrti oko efektnih ljetnih haljina i sandala. Prozračno, ležerno, lepršavo, ugodno... To su osnovni uvjeti prilikom pronalaska savršenih ljetnih komada, a pritom, naravno, nipošto ne treba zanemariti ni estetsku komponentu. Jedna ljepotica sa špice spojila je sve navedeno i zasjala u dnevnoj kombinaciji kojoj je teško pronaći manu.

Ljeto ne trpi tendenciozne stylinge, gomilanje dodataka i detalja, pretjerivanje u bilo kojem smislu. A ovaj look je definitivno zaobišao sve navedene 'zamke' sezone.

Naša nova zvijezda špice uskočila je u prekrasnu dugu asimetričnu haljinu u hit nijansi koja nam djeluje kao pun pogodak za vruće dane. Kombinirala ju je s nepogrešivim ravnim sandalama, a kombinaciju je zaokružila preslatkom torbom i standardnim 'sastojkom' svakog ljetnog looka - sunčanim naočalama.


"Tako jednostavna, a tako lijepa", "Jednostavnost je genijalnost, baš sve je lijepo", "Predivna", "Odlično, napokon netko elegantan i sa stilom" - to su neki od brojnih komentara na našem Instagram kanalu na ovu kombinaciju. Slažete li se i vi s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano