Njen kaput vrijedan je pogleda, a boja je totalni pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.02.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Dosta vam je zime? Niste jedini, i mi smo malo umorni od svega, ali dobrih kaputa, dobrih modnih rješenja i osvježavajućih boja nikad dosta!

Veljača je opravdala svoju reputaciju, bila je kratka i prevrtljiva, a u njoj smo prošli kroz nekoliko klimatoloških faza. Na početku malo stabilne, standardne zime, nakon toga južina i proljeće prije proljeća, a za kraj još jedan hladni val koji je čak sramežljivo zabijelio i Zagreb, grad koji posljednjih godina snijeg izbjegava u širokom luku.

I mi smo željni proljeća, ali špica nam nudi još neke zimske ideje koje možemo iskopirati i u prijelaznom periodu. Za jedno od njih pobrinula se ova mlada dama sa špice koja je zaigrala na boju koju ove sezone i nismo baš često gledali.

Zasjala je u izvrsnom ljubičastom kaputu; u boji, dakle, koja zvuči kao odlična ideja i za prijelaz u proljeće. A njeno izdanje dobro pokazuje kako jedan upečatljiv i dobro odabran komad može definirati cijeli look. Uz kaput, odlučila se za seriju tipičnih crnih modnih dodataka koji su se dobro uklopili u cijelu priču, od čizama preko torbe do sunčanih naočala.


Ako imate nešto ljubičasto u ormaru, znate što vam je činiti u narednom periodu!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankeljubičasta boja
Povezano