Zasjala je u nepogrešivom ZARA kaputu. Sviđa li se i vama?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 20.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Nepogrešivi crni kaput s potpisom Zare i dolčevita u istoj boji pokazali su se kao pun pogodak za prohladnu subotnju špicu u studenom

Zima je, bar u klimatolološkom smislu, postala sadašnjost. Više ne možemo bez toplih komada, a dobre inspiracije za nadolazeće tjedne i mjesece - nikad dosta. Svaka čast lookbookovima poznatih brendova, ali najbolje ideje i dalje nam stižu sa zagrebačke špice. Tamo smo ulovili još jedan styling koji može poslužiti kao dobar modni obrazac za svakodnevne izazove.
Dotjerana Zagrepčanka koju smo snimili na Cvjetnom odlučila se za tipične zimske boje, neprikovnovena crna vodi glavnu riječ, a obuća i modni dodaci donose tonove koji je malo 'razbijaju'.
Njen izbor je nepogrešiv crni kaput, pravi zimski klasik, koji stiže iz Zare, ali ne iz aktualne nego iz jedne od prošlosezonskih kolekcija. Kaput je kombinirala s jednim komadom koji već drugu godinu zaredom vedri i oblači na špici - jednostavnom dolčevitom, a kombinaciju je upotpunila toplim smeđim čizmama i bijelom torbom.


Pogodak ili ne, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekaputiZara
Povezano