Njen kaput je san snova, ali tenisice su podijelile Instagram

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 21.11.2019.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Zasjala je u neodoljivom, ali jako cool i ležernom kaputu koji je pokupio niz komplimenata na našem Instagram kanalu. I uskladila ga je ne s gležnjačama i čizmama nego s... tenisicama!

Atipični vremenski uvjeti za ovo doba godine (studeni je i dalje sve samo ne studeni) doveli su do miksa laganih i teških komada, tako da i na zagrbeačkim ulicama tenisice još uvijek pružaju dobar otpor gležnjačama i čizmama. A kako ih nositi u kombinaciji s kaputom, pokazala nam je ova zagrebačka fashionistica.
Zasjala je u neodoljivom, ali jako cool i ležernom kaputu koji je pokupio niz komplimenata na našem Instagram kanalu. I uskladila ga je ne s gležnjačama i čizmama nego s... tenisicama! I to kakvim.
Trendovske trobojne tenisice s potpisom prestižne Balenciage idu u kategoriju 'ružnih', a ovaj trend i dalje izaziva podijeljena mišljenja. Jednima su WOW, drugima nešto totalno suprotno.


"Kaput je predobar, a ove tenisice je izmislio netko tko mrzi žene", kaže jedan od komentara na Instagramu.

Bit će na kraju zanimljivo opipati i vaš puls po ovom pitanju, je li ovaj spoj tenisica i kaputa pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAkaputitenisiceBalenciagastreet style
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se