Njen kaput je prekrasan, ali morate vidjeti i čizmice i torbu!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 08.01.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Nakon blještavih blagdana, Zagrepčanke su se okrenule svojevrsnom modnom detoksu, pa je i špica u prvim siječanjskim danima u znaku bijele i žute

Blagdanski period, posebno onaj tjedan između Božića i Nove godine, uvijek je u znaku crnih, zlatnih i srebrnih komada te kičastih detalja. No, prvi dani nove godine po pravilu donose svojevrstan modni detoks, kao da vedrim tonovima počinjemo prizivati još uvijek daleko proljeće.
Tako je i ove godine, špicom su prvog siječanjskog vikenda zavladali optimistični tonovi, vidjeli smo cijeli niz bijelih i žutih komada koji inspiriraju i popravljaju reaspoloženje.
Ze jednu od najvedrijih (ujedno i najzanimljivijih) ovotjednih kombinacija pobrinula se Zagrepčanka u prekrasnom žutom kaputu koji je uskladila s predimenzioniranim džemperom i hlačama/tajicama kožnog sjaja, a styling je upotpunila s nekoliko fenomenalnih modnih dodataka, ukljućujući i gležnjače sa žutim vezicama.

"Prelijepa djevojka, ne volim žutu na odjevnim predmetima, ali ova kombinacija je TOP", kaže jedan od komentara na Instagramu na ovaj look.


Sviđa li se i vama ova žuta siječanjska kombinacija, jesu li čizmice i torbica pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAžuta bojašpicastreet stylekaputiZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se