Njen kaput čista je elegancija, a hlače su posebna priča

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 01.11.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bijele hlače definitivno su ovojesensko osvježenje, ali i dokaz da su svijetli tonovi trend po kojem ćemo pamtiti prvi dio sezone, ali koji će se itekako nositi i u narednom periodu

I dok se jesen pred našim očima polako pretvara u zimu, mi uživamo u modnim plodovima prvog dijela sezone te iz njih crpimo inspiraciju i za nadolazeći period. Vidjeli smo niz jesenskih klasika koji se ponavljaju iz sezone u sezonu, ali i nekoliko ugodnih osvježenja karakterističnih za drugi dio 2022.
U tu drugu skupinu svakako ide i nešto što definitivno možemo nazvati trendom - komadi u svijetlim tonovima su svuda oko nas, a one najhrabrije dame nose ih od glave do pete. Da, kao da smo usred ljeta, a ne na pragu klimatološke zime. I moramo priznati da nam pašu sve te svijetle, bjelkaste nijanse!
Još jedan izvrstan primjer ulovili smo na subotnjoj špici. I ova je zagrebačka ljepotica zaigrala na bijelo i pokazala nam kako ovu divnu boju nositi u jesenskom dijelu godine. Bijeli je top kombinirala s elegantnim bež kaputom i efektnim bijelim hlačama, a styling je zaokružila zavodljivim kompatibilnim čizmicama s tankom potpeticom. 'Točka na i'? Torbica u neočekivanoj, energičnoj narančastoj.


Jeste li i vi ove jeseni skloni bijeloj i bež, ili pak igrate na provjerene tamnije tonove?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano