Njen adut je suknja koja bi 'podigla' svaku kombinaciju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.03.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Prijelazni lookovi počeli su vladati zagrebačkom špicom, a ovaj nas je osvojio nizom zanimljivih crnih komada, od kojih najviše pažnje privlači upečatljiva suknja

Zima odlazi, proljeće dolazi, a negdje između tražimo modna rješenja za takozvani prijelazni period. Zimski i proljetni komadi zajedno čine interesantne i nadasve inspirirajuće prijelazne stylinge, a ovo je jedan od onih koji zaslužuju par riječi.

Ova je Zagrepčanka uz trendovski crno-bijeli sako nanizala niz dobrih crnih komada, od atraktivnih čizama s petom do predimenzioniranog šala, s tim da najviše pažnje krade romantična i zbilja posebna slojevita crna suknja koja se odlično uklopila u cijelu priču.

Zanimljivo, originalno izdanje koje unosi dašak uzbuđenja u iščekivanju one prave proljetne mode i eksplozije boja koja bi trebala nastupiti s prvim osjetno toplijim danima!


"Jako interesantno i lijepo", "Prekrasno" "Odlično", "Savršen stajling, sa stilom" - to su neke od reakcija na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano