Njega kože + make-up = YSL Top Secrets Instant Moisture Glow

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2015.

140

YSL Top Secrets Instant Moisture Glow

YSL Top Secrets Instant Moisture Glow

Ova inovativna linija za njegu kože namijenjena je ljubiteljicama make-upa budući da donosi rješenje jednadžbe koje se dosad činilo nemogućim

Stres, onečišćenje, ubrzani tempo života, kasni izlasci... YSL Beauté zna da je svakoj ženi potreban ritual ljepote koji će se savršeno uklopiti u njezin pretrpan svakodnevni raspored.
A rješenje stiže pod nazivom TOP SECRETS. Ova inovativna linija za njegu kože namijenjena je ljubiteljicama make-upa budući da donosi rješenje jednadžbe koje se dosad činilo nemogućim: njega za kožu + makeup = višenamjenski hibridni proizvodi za sve tipove tena.
Instant Moisture Glow je praktični moisturiser koji pruža 72-satnu hidrataciju, prikriva nesavršenosti i ističe prirodni sjaj - bilo da se nanosi samostalno, ispod ili preko podloge - za ljepšu kožu no ikad!

S jednostavnom, a inovativnom svrhom i neposredno vidljivim rezultatima,Instant Moisture Glow je inteligentno i urbano rješenje za njegu kože namijenjeno ljubiteljicama make-upa.

"Top Secrets Instant Moisture Glow ima iznimno ugodnu teksturu koja trajno hidratizira kožu, a zahvaljujući tehnologiji prikrivanja podlogu čini nevidljivom. U samo nekoliko sekundi, koža postaje meka poput satena, a makeup ljepši no ikad", kaže Lloyd Simmonds, kreativni direktor Makeup YSL Beauté.

YSL-ov Top Secrets Instant Moisture Glow ekskluzivno je dostupan u Mueller parfumerijama po cijeni od 351 kn (za 40 ml).

VIŠE O TEMAMAYSL BeautyLloyd Simmondsnjega licamoisturise
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se