Njega kože i makeup u jednom praktičnom pakiranju iz Lancômea

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.04.2018.

1

Lancôm Skin Feels Good

Lancôm Skin Feels Good

Ovaj je proizvod zaista jednostavan za korištenje: možete ga nanijeti prstima, bez ogledala, čak i kada ste u žurbi

Lancômeov Skin Feels Good pripada novoj generaciji hibridnih proizvoda za ujednačavanje i usavršavanje tena koji objedinjuju njegu kože i makeup, osiguravajući prekrasan sjaj i hidrataciju. Njegova formula poboljšava izgled tena u dvije faze:
1. odmah nakon nanošenja, uz pomoć prozračne podloge koja kožu obavija očaravajućim sjajem,
2. dugoročno, zahvaljujući izvrsnoj kombinaciji hidratantnih i antioksidacijskih sastojaka koji kožu svaki dan čine sve ljepšom i zdravijom.

Ovaj je proizvod zaista jednostavan za korištenje: možete ga nanijeti prstima, bez ogledala, čak i kada ste u žurbi. Tako je praktičan i učinkovit, da ubrzo nećete moći bez njega – koristit ćete ga svakodnevno ili povremeno, samostalno ili kao bazu za podlogu. Njegujući sastojci predstavljaju inovativnu prekretnicu – u ovoj ćete formuli koja odmah pruža prekrasan sjaj moći uživati koliko god želite!

Posebno će oduševljenje izazvati kod žena koje nikad nemaju dovoljno vremena za nanošenje makeupa ali se svejedno ne žele odreći blistavo sjajnog tena, a savršen je izbor i za kreiranje prirodnih no-makeup lookova.

Zbog svježe i nevjerojatno ugodne teksture, Skin Feels Good odmah nakon nanošenja pruža divan osjećaj opuštanja i ugode! Rezultat: nakon samo pet dana redovite uporabe koža zrači zdravim, blistavim sjajem uz 50 % višu razinu vlažnosti te nikad svježiji i sjajniji ten.

Taylor Hill i Lupita Nyong'o zaštitna lica

Neprimjetnog makeupa i blistavog tena koji odiše svježinom i zdravljem, Lancômeove ambasadorice Lupita Nyong'o i Taylor Hill na fotografijama s potpisom Merta Alasa i Marcusa Pigotta savršeno odražavaju čarobnu moć novog Lancômeovog proizvoda za ujednačavanje i usavršavanje tena Skin Feels Good.

VIŠE O TEMAMAnjega licaLancomeujednačavanje tenaLancome Skin Feels Good
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se